ГПУ має перевірити фінансування фейкових ветеранських організацій, - Юрій Береза (відео)
середа, 12 квітня 2017, 12:56

Генеральна прокуратура має перевірити фінансування фейкових ветеранських організацій, які отримують мільйонне фінансування із Державного бюджету, але фактично працюють за кремлівськими сценаріями та підіграють "п'ятій колоні" в Україні.

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", член Комітету з питань національної безпеки і оборони Юрій Береза на брифінгу у парламенті.

"Я хотів би згадати свого діда, який помер 1979 року від осколків, які він отримав, звільняючи Берлін. Він помер, на жаль, коли я був у досить юному віці. Але коли різні покидьки починають ритуальні танці на кістках мого діда і мільйонів українців, розповідаючи про якісь ефемерні "безсмертні полки", виводячи на площі та майдани ефемерних ветеранів Другої світової війни, які ніколи не могли мати відношення до цього, які на цьому здобувають капітал, які беруть участь у ветеранських організаціях, що не мають відношення до України і до українського - а до якогось Радянського союзу - і при цьому витрачають мільйони державних коштів...", - сказав він.

"Я хочу звернутися до Генерального прокурора стосовно перевірки використання цих коштів. Як може воююча країна фінансувати поїздки до країни-агресора, щоб відзначати якісь примарні свята? Насправді 8 травня - це день скорботи для мене за моїм дідом, для багатьох мільйонів українців якраз за тими українцями, яких переламала і перемолола комуно-сталінська система Радянського союзу", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Я хотів би звернутися до всіх українців. Не треба ходити на ці шабаші і зборища (організовані Опоблоком та фейковими ветеранськими організаціями. - Ред.). Якраз від нас залежить, як ми підемо на кладовища і доглянемо могили невідомих солдатів не на камери. Прості кладовища, де поховані справжні герої, які тоді захистили Україну, а зараз їхні нащадки захищають країну на Сході", - підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua