Харківський «Народний фронт» передав допомогу для оборонців та мешканців Авдіївки (відео)
четвер, 2 лютого 2017, 19:58

Харківський «Народний фронт» зібрав гуманітарну допомогу для оборонців та мешканців Авдіївки, яка зараз потерпає від постійних атак російсько-терористичних агресорів, повідомили у прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту» в четвер, 2 лютого.

За інформацією прес-служби, у вантажі все найнеобхідніше: теплі ковдри, рукавиці, шкарпетки, ліхтарі, свічки, акумулятори та багато іншого.

Представники «Народного фронту» записали звернення до захисників Авдіївки. «В ці години ми знаходимося в мирному, спокійному Харкові, і цим ми завдячуємо, зокрема, і кожному з вас! Але частки наших душ і сердець весь час з вами на передовій. Вся Україна і Харківщина моляться за вас, щоб ви повернулися додому живі та здорові!», - наголосив заступник голови Харківського «Народного фронту» Микола Пахнін, додавши, що з Києва в супроводі парламентарів від фракції до Авдіївки також вирушив великий гуманітарний вантаж.

Волонтер Анжела Денисенко, яка безпосередньо забезпечуватиме доправлення допомоги, відзначила, що для хлопців на передовій дуже важливо усвідомлювати, що про них постійно пам’ятають та підтримують.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua