Харківський «Народний фронт» привітав мешканців міста з Днем Гідності та Свободи
вівторок, 21 листопада 2017, 15:57

У річницю початку Євромайдану представники харківського «Народного фронту» привітали мешканців міста з Днем Гідності та Свободи.

Як повідомили у прес-службі обласної партійної організації, активісти зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку – місця, де зосереджувався дух і сила харківської Революції Гідності. Представники «Народного фронт» принесли з собою національний прапор, з яким вони виходили на харківський Євромайдан та їздили на Революцію Гідності до Києва.

«Мені дуже приємно, що поки ми стояли біля пам’ятника і згадували про ті славетні і буремні події, до нас підходила молодь і просила сфотографуватися з цим прапором. Для нас він – не просто національний стяг, а обпечений полум’ям Майдану символ нескореності духу нашої нації», – наголосив заступник голови Харківського обласного «Народного фронту» Микола Пахнін.

«В цей день ми віддаємо шану та повагу тим, хто боронив Незалежність України під час Євромайдану, а також в боротьбі з російським агресором на Донбасі», – зазначив голова Харківського міського «Народного фронту» Максим Олексієнко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua