Харківський "Народний фронт" відзначив День захисника України
вівторок, 16 жовтня 2018, 14:22

Представники "Народного фронту" Харківщини організували та взяли участь у багаточисельних заходах з нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Так, у Харкові представники міської організації вчергове зібрали допомогу для воїнів на передовій та передали її через волонтерів. У низці районних організацій активісти вітали учасників АТО та ООС. Наприклад, голова Первомайської міської організації "Народного фронту" Віліна Винокурова завітала до багатодітної сім’ї інваліда АТО та волонтерки Олександра і Ольги Безбабних. Вона привітала їх зі святами, вручила квіти й передала мед, солодощі й фрукти, а також побажала миру, добра, міцного здоров’я.

Партійці Чугуївщини вітали зі святом військового лікаря, начальника лікувальної частини, майора медичної служби, учасника АТО Анну Юр’єву, яка є дружиною члена ради районної партійної організації. Близнюківські активісти особисто привітали учасників бойових дій - Близнюківського селищного голову Геннадія Короля та активного члена районної спілки учасників АТО Костянтина Закорка.

А в Богодухові дякували учаснику бойових дій в АТО Валентину Явтушенку, який є членом політради районної організації та кошовим отаманом Богодухівського козацького полку.

В свою чергу Люботинські активісти поклали квіти до пам'ятної дошки мешканцю міста Люботин Олександру Загудаєву, який загинув, захищаючи цілісність та недоторканість України, та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Дергачівські представники "Народного фронту" взяли участь у заходах, що проходили на Дергачівській козацькій січі разом з представниками козацтва Дергачівського району під проводом кошового отамана Євгена Самойлова, учасниками бойових дій в АТО та іншими патріотами району. Під прапорами Дергачівського козацького полку та червоно-чорного прапора УПА відбулося шикування, був виконаний гімн та молитва за Україну.

В заході також взяв участь почесний козак Харківщини – голова Ради старійшин козацтва України Оксен Семидуб, який благословив присутніх на добрі справи: "Гартуйтеся фізично і підтримуйте бойовий дух козацтва! Будьте гідні пам’яті наших пращурів – козаків, які в цих степах боронили вільну Україну від загарбників".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua