Харківський «Народний фронт» вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні
середа, 21 лютого 2018, 12:46

Активісти Харківського «Народного фронту» взяли участь у заходах, присвячених Революції Гідності. Практично в усіх районах та містах Харківщини партійці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також патріотів, які загинули, захищаючи єдність країни на Сході, повідомили в прес-службі обласної партійної організації в середу, 21 лютого.

У Харкові представники «Народного фронту» разом з патріотично налаштованими харків’янами зібралися біля пам`ятника Тарасу Шевченку – місця, куди щоденно рівно о 18.00 приходили активісти під час Євромайдану. Захід розпочався з панахиди за загиблими, учасники покладали квіти та ставили лампадки біля фотографій загиблих Героїв Небесної сотні-харків’ян: Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука.

Панахида за полеглими героями також пройшла у Богодухові. За інформацією прес-служби, після її проведення настоятель Свято-Покровського та Свято-Духівського храмів отець Стефаній закликав всіх пам’ятати тих, хто під час Революції гідності відстоював права, гідність і свободу людини, європейське майбутнє України, та тих, хто зараз виборює її незалежність на Сході.           

В свою чергу, представники Дергачівської та Харківської районних організацій «Народного фронту» зібралися біля могили героя Євгена Котляра, який похований на харківському цвинтарі №17, та поклали квіти, а також поклялися довести до завершення справу, за яку віддала життя Небесна Сотня – побудувати справжню демократичну, європейську Україну.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua