Хмельницький «Народний фронт» братиме активну участь у розбудові територіальних громад (фото)
понеділок, 18 грудня 2017, 10:20

Хмельницька обласна організація «Народного фронту» братиме активну участь у розбудові територіальних громад.

Таке рішення прийняли делегати обласної конференції, яка днями відбулася у Хмельницькому.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, у заході взяли участь представники районних та міських організацій партії. Щодо найближчих виборів до ОТГ прозвітував голова Кам’янець-Подільської районної організації Віктор Худняк: «Зокрема, 24 грудня ще дві територіальні громади Хмельниччини обиратимуть голів та депутатів. А саме на Кам’янеччині у Жванецькій та Староушицькій громадах будуть представлені 10 кандидатів від нашої політичної сили. Ми їх підтримуємо і будемо слідкувати за перебігом виборчого процесу».

Загалом, під час обласної конференції було підбито підсумки діяльності партії за 2014-2017 рр. Голова Хмельницької обласної організації, народний депутат України Олександр Ксенжук поінформував присутніх про здобутки представників «Народного фронту» у парламенті, а також про досягнення однопартійців в уряді.

 

Також у роботі конференції взяв участь народний депутат України, перший заступник голови  Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, член депутатської фракції Політичної партії «Народний фронт» Микола Величкович. Він позитивно оцінив роботу Хмельницької обласної партійної організації «Народний фронт». Зокрема, депутат зазначив: «Мене щиро тішить активність та ініціативність членів партії на Хмельниччині. Ті питання, які піднімалися делегатами конференції, сьогодні вкрай актуальні для нашої країни. І приємно, шо наші партійці беруть активну участь у їхньому вирішенні на своїх територіях. Це є свідченням того, що «Народний фронт» – це потужна структура з потенційно активними та дієвими представниками на місцях».

Делегати підтримали Резолюцію партійного з’їзду, у якій визначено пріоритетні напрямки діяльності на 2018-2019 роки.

«Нам є чим пишатись. Нам є з чим йти до людей. Головне завдання сьогодні – не схибити з того європейського шляху, яким нам вдалось спрямувати Україну», – підсумував голова організації Олександр Ксенжук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua