Хвича Мепарішвілі домігся виділення державної субвенції на ремонт покрівлі Білоцерківського коледжу
понеділок, 12 листопада 2018, 13:30

Майже два мільйони гривень з державного бюджету зусиллями народного депутата фракції "Народний фронт" Хвичі Мепарішвілі отримав Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету для заміни покрівлі навчального корпусу.

За словами парламентаря, конструкції покрівлі, зовнішнє та місцями внутрішнє спорядження будівлі перебували в незадовільному стані, тож подальша експлуатація цих елементів можлива була лише за умови проведення капітального ремонту.

"Будівля навчального корпусу, яка, до речі, розташована в центральній частині міста та є пам’яткою  архітектури, давно потребувала реконструкції. Через аварійний дах протягом багатьох років страждав і фасад будови. Тож коли до мене звернулася адміністрація коледжу з проханням допомогти з реконструкцією даху, мною було ініційовано виділення коштів з державного бюджету", - повідомив представник "Народного фронту".

Водночас Хвича Мепарішвілі наголосив, що всіляко сприятиме вирішенню ще одного нагального для коледжу питання – реконструкції будівлі гуртожитка, де заміни потребують дерев’яні вікна та ремонту - балкони і дах.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua