Хвича Мепарішвілі – воїнам АТО: Вами пишається вся Україна (фоторепортаж)
понеділок, 6 листопада 2017, 12:31

Народний депутат фракції «Народний фронт» Хвича Мепарішвілі взяв участь в урочистостях з нагоди повернення бійців легендарної 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців на місце постійної дислокації в Білій Церкві. На заході були присутні народні депутати України, керівництво області та міста, громадськість.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

Представник «Народного фронту» привітав бійців з поверненням із зони бойових дій та наголосив, що славнозвісна бригада Чорних Запорожців є прикладом української звитяги, патріотизму та відповідальності за долю країни. Хвича Мепарішвілі висловив вдячність родинам бійців та волонтерам за підтримку і допомогу, а також підкреслив, що прийдешні покоління мають завжди пам’ятати подвиг героїв АТО.

«Щиро вдячні за ваші хоробрі серця. Завдяки вам наша держава під надійним захистом. Ви з гідністю та честю виконуєте свої бойові завдання, захищаєте незалежність та кордони України, даруєте нам захист і спокій. За ваші мужність і героїзм – наш доземний уклін», – зазначив парламентарій.

Особовий склад 72-ї ОМБр урочистим маршем пройшов центральними вулицями Білої Церкви. Мешканці та гості міста радо вітали військових із поверненням додому та дарували квіти. На початку колони місцеві гімназисти несли портрети загиблих бійців, які потім встановили біля Стели Героям Небесної Сотні.

Після урочистої частини на центральній площі міста відбувся концерт на честь військовослужбовців 72-ї ОМБр.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua