Хвича Мепарішвілі: Голодомор – найтрагічніша сторінка в історії українського народу
понеділок, 27 листопада 2017, 16:25

Народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі взяв участь у заходах із вшануванні пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років, що відбулися в місті Біла Церква Київської області.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору відбувся мітинг пам’яті: білоцерківці віддали шану мільйонам українців, які стали жертвами злочинних дій комуністичної влади, пом’янули їх хвилиною мовчання. Представники церков відслужили молебень по невинно загиблим внаслідок репресій і голоду.

Звертаючись до мешканців Білої Церкви, Хвича Мепарішвілі наголосив на важливості "пам’ятати трагічні сторінки з історії українського народу, знати про причини трагедії, вчити історію та робити висновки".

"Голодомор 1932-1933 років - найкривавіша сторінка в історії не лише українського народу, а й усього людства. Це - злочин світового масштабу, який забрав життя мільйонів безневинних людей, і який ми не вправі ніколи забувати", - підкреслив депутат.

"Надзвичайно боляче згадувати таке страшне минуле, але це минуле нашого народу, яке є і буде кривавою раною у наших серцях. Вічна пам’ять загиблим", - наголосив представник "Народного фронту". 

Учасники заходу поклали квіти та колоски пшениці до пам’ятного знаку жертвам Голодомору. На знак скорботи і вшанування світлої пам’яті невинно загиблих у ті страшні роки білоцерківці запалили свічки й лампадки.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua