Хвича Мепарішвілі: Ми завжди пам’ятатимемо героїзм та звитягу патріотів, які поклали своє життя за Україну (фото)
неділя, 15 жовтня 2017, 10:36

Народний депутат фракції «Народний фронт»  Хвича Мепарішвілі взяв участь в урочистостях з нагоди Дня захисника України, що відбулися в Білій Церкві Київської області.

На центральній площі міста учасники заходу   поклали квіти до стели з портретами Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО і хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України. На урочистостях були присутні ветерани АТО, кадети Білоцерківської гімназії №2, представники зенітно-ракетного полку, військового гарнізонного шпиталю, а також працівники місцевої поліції, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, мешканці та гості міста.

Звертаючись до присутніх, представник «Народного фронту» привітав усіх з Днем захисника України.

«Ми завжди пам’ятатимемо героїзм та звитягу патріотів, які поклали своє життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Імена героїв навічно закарбувалися в новітній історії нашої держави, їхній подвиг є яскравим взірцем не лише для нинішніх, а й для прийдешніх поколінь. Низько вклоняюся усім мужнім воїнам, які нині з честю та гідністю виконують свій громадянський обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції. Нехай Божа Матір захищає своїм Покровом рідну Україну,  оберігає наших хлопців на передовій, аби вони повернулися додому живими і здоровими», - сказав Хвича Мепарішвілі.

Також народний депутат привітав зі святом ветерана Другої світової війни, єдиного на Київщині кавалера чотирьох медалей «За відвагу» Василя Петровича Бабича.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua