Хвича Мепарішвілі посприяв виділенню 20 млн грн на реконструкцію стадіону в Білій Церкві
середа, 11 липня 2018, 14:29

Завдяки зусиллям народного депутата фракції "Народний фронт" Хвичі Мепарішвілі на капітальний ремонт Білоцерківського міського стадіону "Трудові резерви" з Державного бюджету було виділено 20 мільйонів гривень. Наразі вже розпочато роботи з реконструкції покриття футбольного поля та легкоатлетичних доріжок.

Про це повідомили в Київській обласній партійній організації.

"Зведена ще в 60-х роках минулого століття, ця спортивна споруда  давно потребує оновлення. Стадіон переживав тривалий період занепаду, тому що фінансувався за залишковим принципом. Саме тому питання його реконструкції стало одним із ключових під час виїзного засідання бюджетного комітету Верховної Ради, яке відбулося торік у Білій Церкві. Тоді за підсумками наради було підготовлено низку пропозицій  щодо  реновації "Трудових резервів", і тому вже сьогодні маємо конкретний результат", – зазначив представник "Народного фронту".

За словами Хвичі Мепарішвілі, реконструкцію спортивного об’єкту планують здійснити в три етапи. Тож щойно буде завершено роботи з відновлення футбольного поля та заміни бігових доріжок,  розпочнеться капітальний ремонт трибун для глядачів та підтрибунних приміщень, а також оновлення зовнішнього вигляду споруди.

Народний депутат подякував усім причетним до реконструкції  стадіону, а також висловив сподівання, що вже наступного року "Трудові резерви" матимуть сучасний і ошатний вигляд, стануть окрасою не лише Білої Церкви, а й усієї Київщини.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua