Хвича Мепарішвілі посприяв виділенню коштів для будівництва спорткомплексу на Київщині
п’ятниця, 19 жовтня 2018, 11:55

Майже 12 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку зусиллями народного депутата фракції "Народний фронт" Хвичі Мепарішвілі отримало місто Миронівка на будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

"Миронівка матиме сучасний спортивно-оздоровчий комплекс. Для мене це особливо важливе питання, адже будівництво цього спортивного об’єкту порушувалося мною ще в часи депутатства в Київській обласній раді. А вже як депутат Верховної Ради я сприяв його включенню до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку", – повідомив Хвича Мепарішвілі. 

Разом з представниками місцевої влади парламентарій проінспектував хід підготовчих робіт, що ведуться на території майбутньої спортивної споруди, та взяв участь у нараді, під час якої було обговорено план реалізації проекту будівництва.

"Сподіваюся, що зовсім скоро мешканці міста матимуть змогу займатися спортом та фізкультурою в новому сучасному спортивному комплексі, на який чекали не один рік", – підкреслив представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua