Хвича Мепарішвілі: Серед пріоритетів освітянської реформи – підвищення заробітної плати вчителям
субота, 30 вересня 2017, 11:32

Серед пріоритетних завдань освітянської реформи – поетапне підвищення заробітної плати педагогів та відновлення авторитету самої професії.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Хвича Мепарішвілі під час урочистостей з нагоди Дня працівників освіти, що відбулися у місті Біла Церква Київської області.

«На жаль, заробіток українських вчителів залишається одним із найнижчих у Європі. Саме тому серед пріоритетних завдань освітянської реформи - поетапне підвищення заробітної плати педагогів та відновлення авторитету самої професії. Вчительська праця має гідно оплачуватися, що забезпечить не лише належний рівень життя педагогів, але й дасть їм можливість дбати про власний професійний розвиток», - наголосив представник «Народного фронту».

Як повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації «Народного фронту», парламентарій подякував освітянам Білої Церкви за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток системи освіти Київщини. Особливо теплі слова він адресував ветеранам педагогічної праці, а також працівникам галузі освіти, які перебувають у зоні АТО, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

«Дякую вам за самовіддану та наполегливу працю, за те добре і вічне, що ви сієте в душах підростаючого покоління. Ваша праця – це потужні інвестиції в майбутнє країни. Промайне час, і саме сьогоднішні школярі та студенти будуть звеличувати і примножувати славу не лише рідної Київщини, але й всієї України», - додав депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua