Ігор Алексєєв: Реформи від Мін’юсту дозволять передати місцевим бюджетам 1 мільярд гривень (відео)
вівторок, 14 липня 2015, 14:46

Децентралізація сервісів реєстрації дозволить отримати бюджетам маленьких міст та селищ понад 1 мільярд гривень.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань правової політики та правосуддя Ігор Алексєєв, коментуючи представлений міністром юстиції Павлом Петренком законопроект №2982.

Як відомо, це один із чотирьох законопроектів, спрямованих на системну реформу реєстраційної служби.

"Хочу подякувати Уряду і Міністерству юстиції за те, що була пророблена надзвичайна кількість роботи, підготовлені якісні законопроекти, які руйнують монополію надання адміністративних послуг як по реєстрації бізнесу, так і реєстрації нерухомості у цій сфері", -  заявив Алексєєв.

"Міністерство юстиції повністю, вперше в історії, віддає свої послуги на місця, там, де ми можемо запровадити тенденцію, яку запроваджує Уряд щодо децентралізації послуг, і що важливо, разом з послугою ми надаємо на місця і фінансові ресурси", - додав народний депутат.

Ігор Алексєєв зазначив, що ціна питання по чотирьох законопроектах, пропонованих Мін’юстом, 1 мільярд гривень, які Уряд хоче передати місцевим бюджетам для виконання тих чи інших завдань.

"Реалізація дозволить значно спростити надання таких послуг та повністю зруйнує корупцію у цій сфері", - сказав представник "Народного фронту".

Парламент підтримав у першому читанні законопроект 269-ма голосами.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua