Ігор Алексєєв: ГПУ має прозвітувати про хід розслідування справ проти Азарова і оточення Януковича (відео)
четвер, 28 січня 2016, 15:02

Генеральна прокуратура України має надати публічні відомості про стан розслідування справ колишніх чиновників режиму Януковича - Едуарда Ставицького, Сергія Арбузова, Миколи та Олексія Азарових.

Про це на брифінгу заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань правової політики та правосуддя Ігор Алексєєв.

"Повідомлення про те, що суд ЄС зняв ряд санкцій з топ-чиновників режиму Віктора Януковича - це показова ситуація і сигнал для нашої Генеральної прокуратури про те, що вона неналежним чином проводить розслідування справ проти колишніх високопосадовців", - сказав він.

За словами народного депутата, мова йде про санкції, які стосувалися періоду 2014-2015 рр.

"Фактично, їх термін уже сплив, але сам факт того, що європейський суд знімає санкції - уже є дзвіночком для ГПУ, яке проводить розслідування проти цих осіб і не надає докази їх вини", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Саме тому фракція "Народний фронт" звертається до Генеральної прокуратури України, щоб надати публічну інформацію про хід розслідування справ проти чиновників режиму Януковича і не допустити в подальшому прийняття негативних рішень європейськими інстанціями по справах, які зараз є чинними", - підсумував Ігор Алексєєв.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua