Ігор Алексєєв: Ухвалення закону про спецконфіскації дозволить виконати бюджет на 2017 рік (відео)
четвер, 3 листопада 2016, 14:58

Верховна Рада має розпочати розгляд законопроекту №5147 щодо спецконфіскації коштів режиму Януковича.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя Ігор Алексєєв.

За його словами, у вівторок законопроект був включений до порядку денного сесії, а учора комітет розглянув його і ухвалив рішення рекомендувати парламенту проголосувати за нього за основу аби повернути 40 мільярдів гривень до бюджету України.

“Міністерство юстиції є розробником цього закону спільно з представниками Європейського Союзу, тому якщо зараз є якісь зауваження антикорупційного комітету чи інших осіб, це все можна зняти під час підготовки законопроекту до другого читання”, - пояснив Алексєєв.

“Ми знаємо, що у проекті Державного бюджету на 2017 рік передбачені доходи від цього законопроекту, тому ми повинні швидко рухатися. Далі на комітеті, де знаходяться представники абсолютно усіх фракцій, все це обговорити і виносити на кінцеве голосування законопроект, де не буде ніяких застережень щодо повернення до державного бюджету коштів, арештованих на рахунках державних банків”, - резюмував Алексєєв.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua