Ігор Бриченко допоміг вихованцям реабілітаційного центру на Миколаївщині та передав медпрепарати місцевій лікарні (фото)
четвер, 26 травня 2016, 14:45

Народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Бриченко провів зустрічі з мешканцями Баштанського, Новобузького та Казанківського районів Миколаївської області.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївського партійної організації «Народного фронту».

Депутат відвідав Новобузький реабілітаційний центр, де зустрівся з вихованцями закладу і подарував їм подарунки, а також привітав приймальні родини з наступаючим святом в рамках Благодійної програми «Добро людям».

Також Ігор Бриченко провів робочі зустрічі з представниками влади у районах, зокрема, зустрівся з головою Казанківської РДА Ольгою Жоровою обговоривши питання освіти, медицини, відкриття відділення БФ «Крокуємо з турботою» та передав ліки для районної лікарні.

На Баштанчині парламентар також зустрівся з районною владою, обговоривши нагальні питання.

Окрім того, депутат «Народного фронту» займається моніторингом діяльності вагових комплексів на шляхах та боротьби з перевантаженням на дорогах.

Як зазначили у партійному осередку, саме у Баштанському, Новобузькому, Кзанківському та Снігурівському районах найгірші дороги у Миколаївській області саме через перевантаження перевізниками.

Нагадаємо, що народні депутати фракції «Народний фронт» зареєстрували два законопроекти по боротьбі з перезавантаженням та підвищення штрафів за свідому руйнацію доріг.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua