Ігор Гузь ініціює відновлення статусу «території пріоритетного розвитку» для Нововолинська
понеділок, 14 вересня 2015, 15:15

Відновити для Нововолинська статусу «території пріоритетного розвитку» запропонував депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Гузь під час круглого столу в понеділок, 14 вересня, повідомили у прес-службі депутата.

На думку представника «Народного фронту», це суттєво вплине на подолання проблеми безробіття та економічної кризи у найбільшому місті його виборчого округу.

За інформацією прес-служби, такий режим діяв на території  Нововолинська та смт. Жовтневе з 2001 по 2006 роки. Саме у цей час тут запрацювали такі підприємства як ТзОВ «Хан-Електробау Україна», ТОВ «БРВ-Україна», ТОВ «Кроноспан УА» тощо.

Участь у круглому столі також взяли депутати міської ради, представники громадськості та бізнесу міста. Присутні висловили своє зацікавлення у прийнятті відповідного законопроекту та внесли свої пропозиції стосовно запровадження такого режиму. 

Учасники круглого столу також обговорили можливість створення у регіоні індустріального парку, що забезпечило б економічний розвиток та підвищення конкурентоспроможності Нововолинська, активізацію інвестиційної діяльності та створення нових робочих місць для мешканців міста.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua