Ігор Гузь: Мартиненку мстять за те, що він обмежив вплив Григоришина і Фірташа на облгази (відео)
субота, 14 листопада 2015, 10:54

Деякі особи спеціально поширюють неправдиву інформацію про заступника голови фракції "Народний фронт", голови Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Миколу Мартиненка після того, як той обмежив вплив олігархів Григоришина та Фірташа на облгази.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Гузь у п’ятницю в ефірі програми "Шустер Live".

"Сьогодні Лещенко пише блоги та звертається до Мартиненка з вимогою скласти мандат та піти з посади голови ПЕК, після того як той блокує інтереси Григоришина та Фірташа по облгазах - забирає можливості управляти газовими мережами, по суті, лишає їм будиночок на курячих ніжках", - сказав Гузь.

Він нагадав присутньому у студії народному депутату Сергію Лещенку, що два місяці тому той уже публікував скандальні блоги про начебто підозри австрійської прокуратури щодо голови адміністрації президента Бориса Ложкіна.

"Проходить час, маємо документ, де вказано, що австрійська прокуратура не мала підозр, вона здійснювала перевірку і претензій нема. Далі пустота - ніяких вибачень, а блог зібрав тисячі репостів, оскільки є попит на таку інформацію", - наголосив Ігор Гузь.

Представник "Народного фронту" зазначив, що у 2013 році у Швейцарії почалася перевірка по Мартиненку, оскільки законодавством цієї країни автоматично передбачена така процедура, якщо хтось пише відповідну заяву.

"За ці два роки ні австрійська, ні чеська прокуратури ні разу не викликали Миколу Мартиненка на допит, не надали йому ніяких претензій. Мартиненко готовий хоч сьогодні давати будь-які пояснення. Більше того, він не оголошений в розшук і вільно їздить до країн Європейського Союзу", - резюмував Ігор Гузь.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua