Ігор Гузь погодив із міністром шляхи вирішення проблем шахтарів
середа, 1 червня 2016, 16:11

Міністерство палива та енергетики сприятиме швидшому виділенню коштів для шахти №10, а також працюватиме над погашенням заборгованості перед гірниками на шахтах №1 та №9.

Ці та інші кроки погодили під час робочої зустрічі народного депутата від "Народного фронту" Ігоря Гузя із очільником Міністерства Ігорем Насаликом у середу, 1 червня.

За словами міністра, обіцяні 100 мільйонів гривень для шахти №10 на цей рік надійдуть не у грудні, а значно раніше.

Натомість погасити заборгованість перед працівниками шахт №1 та №9 вдасться після поновлення програми державної підтримки вугільної галузі, що має здійснити Кабінет Міністрів.

Ігор Гузь поінформував Ігоря Насалика про необхідність передати на баланс Іваничівської районної ради (Волинська обл.) адмінбудівлі законсервованої шахти №5.

Нардеп також обговорив з міністром питання, що стосується "Нововолинськго ремонтно-механічного заводу". Тут ситуація вже стабілізувалася, попри борги ДП "Волиньвугілля",  підприємство завантажене замовленнями і вчасно платить зарплату колективу.

"Приїзд міністра на Волинь планується до середини липня. Сподіваюся, що до цього часу в ДП "Волиньвугілля" буде новий, ефективний керівник, адже розгрібати проблеми потрібно буде саме йому", - відзначив за підсумками робочої зустрічі Ігор Гузь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua