Ігор Гузь пропонує запровадити електронну чергу для збільшення пропускної спроможності на митницях (відео)
четвер, 21 квітня 2016, 17:48

Народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Гузь вимагає розібратися з чергами на митниці та закликає вжити оперативних заходів для збільшення пропускної спроможності на українсько-польському кордоні.

На цьому він наголосив під час брифінгу у Верховній Раді.

Ігор Гузь закцентував увагу Голови Державної фіскальної служби стосовно ситуації, яка нині склалась з "накопиченням" транспортних засобів з української сторони на міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Устилуг" та "Ягодин".

"На Волині, на території мого виборчого округу - два митні переходи. На сьогодні там величезні черги: люди, які їдуть за кордон, "стоять" у черзі по 9-12 годин, щоб перетнути кордон! Потрібно негайно вирішувати цю проблему та запозичувати досвід впровадження електронної черги, яка допоможе уникнути "накопичення" вантажівок на митних постах" ,- сказав він.

Ігор Гузь запросив керівника фіскальної служби відвідати Волинську область, аби разом напрацювати спільний механізм подальших дій в цьому напрямку.

Він додав, що наразі впроваджується європейський проект, за кошти якого можна провести реконструкцію митного посту "Устилуг".

"Цю проблему потрібно вирішувати комплексно. І вже зараз, не чекаючи, коли вступить в дію безвізовий режим з Євросоюзом, треба думати, як "уникнути" величезних черг на кордоні", - сказав Гузь.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua