Ігор Гузь: Рада провалила закон щодо децентралізації через тупість і популізм окремих фракцій
вівторок, 6 грудня 2016, 16:26

Через позицію фракцій "Батьківщина" і "Самопоміч" Верховна Рада не змогла ухвалити законопроект, який дозволив би об'єднатися в одну громаду населеним пунктам з різних районів тієї ж області.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Гузь.

"Тупість, ницість та популізм сьогодні завалили важливий Закон України щодо умов зміни меж районів у процесі добровільного об'єднання територіальних громад №4676", - сказав він.

"Вже рік в мене в окрузі люди стали заручниками цієї ситуації, коли фактично створили Оваднівську громаду, до якої приєдналася Гайківська сільська рада Турійського району. Приєдналася добровільно, за це підписалася переважна більшість жителів цього села. Вже рік ЦВК не дає можливості цій громаді провести вибори...", - зазначив Ігор Гузь.

Він вислови обурення, що закон навіть не дали можливості відправити на доопрацювання.

"І ось тепер такий от плювок в обличчя тим, хто вірить і прагне щось робити в рамках децентралізації", - підкреслив народний депутат.

"В провалі голосування винні і ті, хто принципово "валить" всі закони щодо децентралізації - "Батьківщина", і ті, хто залишив залу, мотивуючи політичними гаслами - "Самопоміч", і ті, хто ходить в парламентську залу через раз", - резюмував Ігор Гузь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua