Ігор Лапін закликав до проведення прозорої та конкурентної приватизації підприємств спиртової галузі (відео)
понеділок, 4 липня 2016, 13:54

Перший заступник голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, представник фракції «Народний фронт» Ігор Лапін звернувся до керівників комітетів якнайшвидше розглянути законопроект про особливості приватизації підприємств спиртової та лікеро-горілчаної промисловості (№4861).

Про це він заявив у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

«Користуючись нагодою, просив би шановних колег-депутатів все-таки розглянути цей законопроект у себе на комітетах для того, щоб у подальшому його можна було чимшвидше включити до парламентського порядку денного. Тому що процес приватизації триває і, на жаль, збої будуть», - заявив він.

«Ми маємо живі приклади незрозумілої підготовки до приватизації ОПЗ (Одеського припортового заводу. – Ред.) та інших об’єктів приватизації. Тому прошу звернути увагу на законопроект №4861 щодо спиртової галузі. Тим більше, що цей законопроект розроблявся Комісією з питань приватизації, мною особисто, а також за участі представників МінАПК і Фонду держмайна», - наголосив Лапін.

Автор законопроекту зауважує, що його прийняття сприятиме проведенню прозорої та конкурентної приватизації підприємств спиртової та лікеро-горілчаної промисловості, що забезпечить додаткове надходження коштів до Державного бюджету України, сприятиме залученню інвестицій в розвиток і модернізацію підприємств цієї галузі, сприятиме детінізації ринку спирту та лікеро-горілчаної продукції, зменшенню виготовлення  контрафактної продукції.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua