Ігор Жданов: 2017-й стане роком масштабного відродження спортивної інфраструктури на місцях (фото)
четвер, 26 січня 2017, 15:56

Міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов наголошує, що 2017-й рік в Україні стане роком масштабного відродження спортивної інфраструктури на місцях.

Про це він заявив у ході робочого візиту до міста Кропивницького, де зустрівся з очільником обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком та кропивницьким міським головою Андрієм Райковичем. Участь у заходах також взяв депутат Верховної Ради, член фракції «Народний фронт» Олександр Горбунов.

У ході зустрічі було обговорено низку важливих питань, зокрема стану відновлення спортивної інфраструктури та підтримки спорту в місті та області.

Ігор Жданов відзначив внесок атлетів Кіровоградщини у спортивні здобутки країни. Він наголосив, що для досягнення олімпійських вершин спортсмени мають бути забезпечені гідними умовами для тренування як на юнацькому, так і професійному рівні.

«2017-й рік обіцяє стати роком масштабного відродження спортивної інфраструктури на місцях. Тож у поточному році у Кропивницькому заплановано початок переобладнання залу ДЮСШ-2 у легкоатлетичний манеж з мобільним майданчиком для ігрових видів спорту», - сказав міністр.

Планами та досягненнями Мінмолодьспорту Ігор Жданов поділився і з молодіжним та спортивним активом області.

«Сьогодні ми завітали до Кропивницького з метою розповісти про ті проекти, які наразі реалізовуються Міністерством. У першу чергу, ми будемо працювати над заходами національно-патріотичного виховання, молодіжним обміном, створенням нових можливостей для стажування і першої роботи нашої молоді. Хочу наголосити, що за минулий рік у сфері розвитку фізичної культури зроблено багато. Ми прагнемо всіляко сприяти її розвитку у нашій країні. Не дивлячись на усі несприятливі умови, війну з Росією - ми можемо з упевненістю сказати, що український спорт розвивається і отримує міжнародне визнання», - зазначив міністр під час зустрічі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua