Ігор Жданов: Фінансування молодіжної політики і спорту зросло в 2 рази
субота, 11 листопада 2017, 13:28

Фінансування молодіжної політики і спорту за останні роки зросло у два рази.

Про це повідомив міністр молоді і спорту, представник "Народного фронту" Ігор Жданов під час виступу на з'їзді партії.

"Ми пройшли кризу 13-14 років, вдвічі збільшили фінансування усієї сфери, запустили і профінансували системну політику національно-патріотичного виховання, молодіжних обмінів з країнами ЄС та масштабного відродження спортивної інфраструктури", - сказав він.

"Ми разом із спортивною родиною показали, що навіть у непрості, дуже складі часи - воююча Україна вміє перемагати! За останні 2 роки спортсмени збірних команд України завоювали понад 5800 медалей різного ґатунку на міжнародних змаганнях", - наголосив Жданов.

"Ми повернули великий міжнародний спорт в Україну: чемпіонати світу та Європи, етапи Кубків світу. Суттєво підвищили престижність праці провідних тренерів країни, які сьогодні почали отримувати 35-50 тис. грн. на місяць. В 2-3 рази підняли призові для спортсменів. Пішли назустріч 15000 тренерам ДЮСШ, яким на 2 тарифні розряди було збільшено рівень оплати праці", - зазначив міністр.

Він повідомив, що до 50000 грн. збільшили премії Кабміну для талановитої молоді, залучено соціально відповідальний бізнес, який створив понад 11000 нових місць для стажування та працевлаштування молоді.

"На законодавчому рівні визнано національні види спорту. Створено законодавчі умови для розвитку службового та військово-прикладного спорту у Збройних силах, МВС, Нацгвардії, СБУ, Прикордонній службі. Це значний внесок у підготовку наших захисників та зміцнення обороноздатності країни. Водночас, ми припинили будь-яку співпрацю з Росією, як країною-агресором в сфері молоді та спорту", - сказав Ігор Жданов.

"Всі ці досягнення були б неможливі без існування потужної команди «Народного фронту» на чолі з Арсенієм Яценюком, і я вдячний за те, що він підтримує наші ініціативи. Вдячний за послідовну підтримку спорту і молодіжної сфери прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, моїм колегам-однопартійцям в Уряді, міністрам від інших політичних сил, фракції "Народного фронту" у ВРУ. Разом до нових перемог!", - резюмував міністр молоді і спорту.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua