Ігор Жданов: Кропивницька СДЮШОР-2 потребує докорінної реконструкції (фоторепортаж)
вівторок, 31 січня 2017, 16:37

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву-2 у Кропивницькому буде капітально відремонтована та оновлена спортивним інвентарем, заявив міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» України Ігор Жданов під час робочого візиту до  обласного центру.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації «Народного фронту».

За інформацією прес-служби, високопосадовець відвідав Кропивницький минулого тижня, відгукнувшись на запрошення народного депутата України Олександра Горбунова. Ігор Жданов особисто відвідав приміщення СДЮШОР-2 та ознайомився з обсягом ремонтних робіт, які необхідно провести у закладі.

Також в рамках робочого візиту міністр зустрівся з представниками спортивних і молодіжних громадських організацій Кіровоградщини та з керівниками спортивних закладів міста. Ігор Жданов повідомив про основні досягнення міністерства, а також про плани на 2017 рік, який має стати роком масштабного відродження спортивної інфраструктури.

Ігор Жданов подякував народному депутату фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександру Горбунову, завдяки котрому до Бюджетного кодексу було внесено поправку, згідно якої не менше 10% коштів Державного фонду регіонального розвитку буде направлено саме на підтримання, утримання та ремонт спортивної інфраструктури в Україні. Сьогодні міністерство процедурно погоджує перелік об’єктів, на які і підуть ці кошти.

Олександр Горбунов повідомив, що у 2017 році з Державного фонду регіонального розвитку планують виділити близько 800 млн грн на спортивну інфраструктуру по Україні, що є колосальною сумою у порівнянні з минулими роками.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua