Ігор Жданов: Ми вдвічі збільшили стипендії для видатних тренерів національних збірних команд України (відео)
вівторок, 4 липня 2017, 16:22

За ініціативи Міністерства  молоді та спорту на чолі з представником партії «Народний фронт» Ігорем Ждановим підвищено стипендії для видатних тренерів національних збірних команд України.

Відповідне рішення було ухвалено сьогодні на засіданні Уряду. Новий розмір стипендії становитиме близько 25 тис. грн на місяць.

«Я обіцяв, що ми серйозно підвищимо престижність праці і соціальні гарантії для тренерів, які виховують для країни не менш видатних олімпійських і паралімпійських чемпіонів. Це був один з принципових висновків, зроблених нами після Олімпіади у Ріо», - нагадав міністр.

«Нам потрібно втримати той унікальний тренерський потенціал, який маємо сьогодні. З іншої сторони, ми поступово створюємо умови для повернення в Україну наших тренерів, що мають безцінний досвід, знання, методики підготовки, але були розкидані по світу в останні десятиліття», - зауважив Ігор Жданов.

Він також подякував членам Уряду за підтримку відповідного рішення.

«Це суттєва допомога та дуже вигідна інвестиція у наш спорт, яка сповна окупиться новими перемогами українського прапора на міжнародній арені», - наголосив очільник Мінмолодьспорту.

Нагадаємо, у 2017 році, відповідно до бюджетних програма Мінмолодьспорту, було також вдвічі збільшено оплату праці спортсменів і тренерського складу штатних національних збірних команд України.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua