Ігор Жданов: На добудову Західного реабілітаційно-спортивного центру додатково направлено 23 млн грн
середа, 24 жовтня 2018, 15:39

За пропозицією міністра молоді та спорту, представника партії «Народний фронт» Ігоря Жданова, Уряд спрямував на добудову Західного реабілітаційно-спортивного центру на Львівщині 23,15 млн. грн.

Відповідну постанову про перерозподіл деяких видатків держбюджету було ухвалено сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.

Кошти будуть направлені на завершення будівництва у 2018-2019 р. даху другої черги спортивного корпусу бази, лижеролерної асфальтованої спортивно-реабілітаційної траси.

«Наші паралімпійці та дефлімпійці демонструють видатні результати на міжнародних змаганнях. Вони успішно виступили на літній Паралімпіаді в Ріо, Дефлімпіаді в Туреччині, зимових Паралімпійських іграх-2018. Тому для України справа честі добудувати цей важливий для всього паралімпійського і дефлімпійського руху спортивний об'єкт», - наголосив Ігор Жданов.

«Ми вже вийшли на фінішну пряму в цій справі. Як би не тішилася Росія, окупувавши український Крим та позбавивши наших спортсменів можливості готуватися до змагань в унікальному паралімпійському Центрі в Євпаторії, ми не сидимо склавши руки», - додав він.

Західний центр стане основною базою паралімпійської підготовки із зимових видів спорту.

Наступним кроком, за словами міністра, - будівництво у Дніпрі Всеукраїнського реабілітаційно-відновлювального спортивного центру, який запланований як база паралімпійської підготовки для літніх видів спорту.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua