Ігор Жданов: На молодіжну політику в наступному році передбачено на 25% видатків більше, ніж у нинішньому
п’ятниця, 16 грудня 2016, 16:53

На молодіжну політику у 2017 році передбачені видатки в обсязі 27,5 млн гривень — що на 25% більше, ніж у поточному році.

Про це повідомив міністр молоді та спорту, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов.

За словами міністра, зазначені кошти будуть спрямовані, по-перше, на виконання Угоди про Раду обмінів молоддю України та Литви і Договору про Українсько-Польську Раду обміну молоддю.

Ігор Жданов зауважив, що такий напрямок був започаткований у поточному році, а обсяг видатків на нього становив 1 млн гривень. А в 2017 році видатки будуть збільшені на 50% і становитимуть 1,5 млн гривень.

«На здійснення заходів із національно-патріотичного виховання дітей та молоді передбачено 10 млн гривень, що дозволить провести близько 70 заходів відповідного спрямування», - зазначив міністр.

1 млн гривень передбачено на виплату премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України. Як наголосив Ігор Жданов, загальний обсяг на виплату премій талановитій та цілеспрямованій молоді збільшено в 5 разів.

Решта видатків в обсязі 16 млн гривень будуть спрямовані на реалізацію завдань Державної цільової соціальної програми «Молодь України 2016-2020». У тому числі для надання фінансової підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям на реалізацію проектів, а також на виплату грантів Президента України для обдарованої молоді.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua