Ігор Жданов: Оплата праці українських тренерів зросте до 30 тисяч
четвер, 23 лютого 2017, 14:01

У цьому році Міністерство молоді та спорту на чолі з представником партії "Народний фронт" Ігорем Ждановим приділятиме особливу увагу створенню гідних умов для роботи видатних тренерів, які працюють з національними збірними командами України.

На цьому очільник відомства наголосив під час брифінгу.

Ігор Жданов повідомив, що міністерством розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку виплати надбавки тренерам штатної команди національних збірних команд України з олімпійських видів спорту". Прийняття Постанови дозволить суттєво підвищити оплату праці видатних тренерів України, які є членами штатних збірних команд, до 30 тисяч грн на місяць. Найближчим часом Уряд планує розгляне цей документ.

"Завдяки спільним зусиллям Міністерства молоді та спорту, Національного олімпійського комітету України, особисто Cергія Бубки та небайдужих народних депутатів – необхідні для цього кошти у розмірі 63,6 млн грн передбачені у Держбюджеті на 2017 рік. Це бюджетна програма Мінмолодьспорту: "Розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту", - зазначив Ігор Жданов.

Крім того у 2017 році планується реалізувати 41 проект 29 громадських організацій, до участі у яких залучатимуться понад 600 тисяч молодих людей та щонайменше 15 міжнародних і всеукраїнських заходів національно-патріотичного виховання, що охоплять близько 300 тисяч юнаків та дівчат.

"Міністерство продовжує активно підтримувати молодіжні ініціативи та заходи, які реалізовуються молодіжним середовищем, у тому числі в сфері національно-патріотичного виховання. У Державному бюджеті 2017 року на це передбачено 27,5 млн грн", - зазначив Ігор Жданов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua