Ігор Жданов: Україна приєднується до вимог антидопінгових організацій щодо відсторонення РФ від зимової Олімпіади-2018
понеділок, 25 вересня 2017, 16:51

Україна приєднується до вимог антидопінгових організацій з усього світу щодо відсторонення збірної Росії від зимових Олімпійських ігор-2018 у Кореї за доведену допінгову корупцію під час Олімпіади в Сочі та продовження невиконання своїх зобов'язань щодо очищення спорту від допінгу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр молоді та спорту України, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов.

Зокрема, відповідне звернення до Міжнародного олімпійського комітету вже підтримали антидопінгові організації таких країн, як Австрія, Австралія, Канада, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Ірландія, Японія, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Сінгапур, Швеція, Великобританія та США, а також Інститут національних антидопінгових організацій - міжнародної асоціації національних антидопінгових організацій.

«Мінмолодьспорту та Національний антидопінговий центр України приєднуються до заклику зазначених країн щодо необхідності притягнення до відповідальності РФ, в тому числі шляхом усунення російських спортивних федерацій від участі у зимових Олімпійських іграх 2018 року», - наголосив Ігор Жданов.

Відповідного листа від НАДЦ України офіційно направлено до Інституту національних антидопінгових організацій.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua