Імпічмент проросійському президенту ПАРЄ можуть оголосити вже у четвер, - Георгій Логвинський (фото, відео)
вівторок, 27 червня 2017, 12:06

Завдяки зусиллям української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи всі поправки, які мали б ускладнити процедуру імпічменту президента Асамблеї Педро Аграмунта, було відхилено регламентним комітетом.

Про це повідомив віце-президент ПАРЄ, представник "Народного фронту" Георгій Логвинський в інтерв'ю журналістам у Страсбурзі.

"Тепер ми маємо тримати руку на пульсі, аби саму доповідь було ухвалено, після чого у пана Аграмунта не залишиться шансів - одразу буде висунуте рішення про його відставку", - сказав він.

Георгій Логвинський повідомив, що у випадку ухвалення доповіді в повному обсязі питання про імпічмент Аграмунта може бути внесене вже у четвер, 29 червня.

"З тієї миті, як усі політичні сили ПАРЄ висловили недовіру Аграмунту, він уже ніхто. Але ми маємо донести до всіх ідею про те, що Росія - це токсично, її гроші погано пахнуть, а її агенти погано закінчать", - наголосив він.

Логвинський нагадав, що в ПАРЄ є як лобісти Кремля, так і його прямі найманці.

"Росія вкладає величезні кошти, тому зараз розглядаються й питання корупції в ПАРЄ… і ми маємо це викорінити", - наголосив віце-президент ПАРЄ.

"Ми маємо розуміти, що лише бюджет "Russia Today" складає понад 600 млн євро на рік, що є співставним з оборонним бюджетом України", - додав представник "Народного фронту".

За його словами, таким чином Москва намагається домогтися зняття санкцій, які завдають їй мільярдних збитків.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua