Імпорт електроенергії з Білорусі є злочином проти української енергетичної незалежності - заява «Народного Фронту»
субота, 18 грудня 2021, 18:14

Прокремлівський ресурс Страна.UA розповсюдив чергову брудну маніпуляцію. 

В статті прізвище Арсенія Яценюка згадується  у зв‘язці з питанням імпорту електроенергії з Білорусі.  А саме йдеться, що фірма, яка імпортує електроенергію з Білорусі, пов’язана з колишнім соратником Яценюка.

Цю інформацію підхопила низка інших ресурсів.

Заявляємо, що згадка прізвища Яценюка у зв‘язку з імпортом електроенергії з Білорусі -  це брехня і умисна маніпуляція, як і десятки аналогічних фейків, які розповсюджувались проти Арсенія Яценюка.

Імпортом електроенергії з Білорусі, яку контролює Путін, займається Володимир Зеленський. Він і його уряд довели країну до енергетичної кризи. Країна без газу, вугілля і електроенергії. Країна, яка після 2014 року виборола свою свободу та енергетичну незалежність від Росії! Зеленський повертає Україну назад в лоно російського енергетичного диктату.

СБУ і НАБУ повинні розпочати кримінальне провадження за фактом державної зради, зловживання владою та корупції вищих посадових осіб при прийнятті рішення про імпорт електроенергії від путінського васала Лукашенка.

Окремо повідомляємо, що колишній народний депутат від «Народного Фронту» Андрій Іванчук вже два з половиною роки не є членом партії “Народний Фронт», виведений з керівних органів партії, не має жодного зв’язку ані з лідером партії, ані з самою партією. Він є членом депутатської групи «Довіра», якій Володимир Зеленський довіряє голосування за потрібні йому закони.

Вимагаємо від ЗМІ припинити маніпулювання і розповсюдження цієї умисної політтехнологічної брехні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua