Ініціатива Яценюка щодо відмови від російських нафтопродуктів суттєво послабить Кремль, - Андрій Помазанов
четвер, 7 квітня 2016, 16:26

Доручення Прем`єр-міністра Арсенія Яценюка Міністерству економічного розвитку та торгівлі про внесення до санкційного списку України російських нафтопродуктів матиме позитивні наслідки для України, оскільки ще сильніше послабить Кремль і Путіна.

Про це заявив народний депутат "Народного фронту" Андрій Помазанов.

"Рішення Уряду про відмову від російської нафти – це ще один гвіздок у кришку труни режиму Путіна", - сказав він.

"З початку цього року в Росії вдвічі впали прибутки від експорту нафти. Якщо ініціатива Арсенія Яценюка буде ухвалена і російські нафтопродукти потраплять до українського санкційного списку, це ще більше послабить фінансові позиції Кремля, який вже й так відчуває серйозний дефіцит нафтодоларів і скорочує видатки на соціальні програми. Недарма нафту називають "кровю економіки", адже знекровлення вже гостро відчуває вся соціально-економічна сфера РФ", - зазначив народний депутат.

"Не варто забувати про ще один аспект цього питання. Відмова від російських нафтопродуктів – це питання безпеки України. Адже чим менше грошей у Путіна, тим менше шансів, що він ризикне піти на ескалацію конфлікту на Донбасі. Даною ініціативою Яценюк продемонстрував, що він – найбільш послідовний противник Путіна в Україні", - резюмував Андрій Помазанов.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua