Інвестиційний форум Україна - Нідерланди посилить позитивний імідж нашої країни напередодні голландського референдуму, - Наталія Кацер-Бучковська
п’ятниця, 4 березня 2016, 10:52

Інвестиційний форум Україна – Нідерланди, який відбудеться наприкінці березня цього року, є важливим поштовхом до поглиблення двосторонніх економічних відносин та посилення позитивного іміджу України напередодні голландського референдуму щодо схвалення Угоди про Асоціацію нашої країни з ЄС, запланованого на 6 квітня 2016 року.

Про це повідомила представник фракції «Народний фронт», керівник депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Нідерландів Наталія Кацер-Бучковська під час свого візиту до Королівства Нідерландів у складі офіційної делегації Верховної Ради України.

До складу делегації також увійшов народний депутат фракції «Народний фронт», співголова Парламентського комітету асоціації Україна - ЄС Остап Семерак.

В рамках візиту українська делегація зустрілася з Першим Віце-президентом Верхньої палати (Сенату) Парламенту Королівства Нідерландів А.Х. Фліерманом, Головою Нижньої палати Парламенту Королівства Нідерландів К. Аріб, з членами комітетів у закордонних справах Нижньої палати та Верхньої палати (Сенату) Парламенту Королівства Нідерландів – представниками різних політичних фракцій.

Наталія Кацер-Бучковська вкотре наголосила, що тільки прагматичний підхід може бути основою для довгострокової і успішної співпраці двох країн. Вона відмітила, що завдяки спільним зусиллям Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Агентства з питань підприємництва Королівства Нідерландів 30 березня 2016 року відбудеться Українсько-нідерландський бізнес-форум. Народний депутат висловила сподівання, що такі форуми стануть регулярною площадкою для розширення контактів між українськими і голландськими виробниками.

«Без перебільшення, можна казати, що цей форум – ключова подія двосторонніх відносин. Проведення форуму є надзвичайно важливим у контексті інформування голландського бізнесу про можливості співпраці та промоції України в Нідерландах. Впевнена, що голландський бізнес оцінить перспективи українських ринків та їх розширення після підписання Угоди про асоціацію з Україною», - наголосила Кацер-Бучковська.

Разом з тим, представник фракції «Народний фронт» зауважила, що Україні не варто недооцінювати ризиків референдуму у Нідерландах.

«Тому в останні чотири тижні перед проведенням референдуму українська дипломатія, ЗМІ та громадськість повинні докласти максимальних зусиль для посилення позитивного іміджу України серед голландців», - підкреслила вона.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua