Ірина Єфремова привітала вихованців «Колобка» з Днем захисту дітей (фото)
п’ятниця, 1 червня 2018, 14:34

Під час робочої поїздки до Валківського району Харківщини народний депутат фракції "Народний фронт", голова Харківської обласної партійної організації Ірина Єфремова відвідала дитячий садочок «Колобок» у с. Заміське.

Як повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації, депутат привітала вихованців з Днем захисту дітей та вручила малечі подарунки, а дві випускниці, які у вересні підуть до 1 класу, отримали від Ірини Єфремової шкільні портфелі.

Сільський голова, колектив ДНЗ та батьки вихованців, користуючись нагодою, подякували парламенатарію за підтримку та фінансову допомогу у придбанні нових металопластикових міжкімнатних дверей для дитячого садочка.

Також в рамках візиту Ірина Єфремова зустрілася з депутатами, головою сільської ради та представниками громади села Заміське. Учасники обговорили проблему, пов’язану з Буряковським водосховищем, утилізацією отруйних хімікатів, які залишилися ще у спадок від колгоспного господарства. Місцеві депутати зазначили, що ці проблеми потрібно вирішувати негайно, оскільки  кожного разу під час вітряної погоди люди змушені дихати цими відходами, які також становлять небезпеку для ґрунтових вод.

Ірина Єфремова взяла це питання під свій контроль. Також торкнулися проблем, які потребують регулювання на законодавчому рівні.

Наприкінці зустрічі сільський голова Михайло Єфіменко вручив народному депутату Подяку «за тісну співпрацю, підтримку розвитку Заміського ДНЗ «Колобок» та вагомий внесок в суспільне життя Заміської громади».

В продовження робочої поїздки на Валківщину Ірина Єфремова разом з головою місцевої райдержадміністрації Віктором Войтенком ознайомилися зі станом будівлі зали важкої атлетики ДЮСШ "Спорт для всіх" у місті Валки. Під час попередньої зустрічі керівник району повідомляв народного депутата, що на реконструкцію спорткомплексу необхідно близько 5 млн грн.

Парламентар наголосила, що планує зустрітися з міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим та обговорити питання реалізації цього проекту.

Як зазначила Ірина Єфремова, споруда потребує негайного ремонту даху, системи опалення та підлоги. "ДЮСШ виховала цілу плеяду спортсменів, які уславлюють Україну по усьому світу. Наш обов`язок зробити усе, аби майбутнє національного спорту формувалося в належних якісних умовах", – наголосила вона.

На завершення робочої поїздки Ірина Єфремова зустрілася з активом Валківської партійної організації. Народний депутат поділилася з присутніми враженнями від презентації нової книги Арсена Авакова "Зелений зошит". Також Ірина Єфремова окреслила поточну політичну ситуацію в Україні та окремо зупинилася на найближчих планах і завданнях партії, а також відповіла на численні запитання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua