Кабмін звільнив керівника Державіаслужби, є подання на звільнення голови Митної служби та пропозиції щодо відповідальності посадовців МОЗ, - Арсеній Яценюк (відео)
п’ятниця, 4 вересня 2015, 15:54

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк повідомив, що в п’ятницю, 4 вересня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення з посади Голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Його було звільнено «після проведення низки службових розслідувань», - повідомив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також повідомив, що сьогодні до Уряду внесено подання про звільнення заступника керівника Державної фіскальної служби, керівника Митної служби Костянтина Лікарчука. У зв’язку із цим Прем’єр-міністр висловив подяку Голові Одеської ОДА за позицію в цьому питанні, зазначивши його виступ на засіданні Кабінету Міністрів України щодо корупції на митниці.

Крім того, Глава Уряду повідомив, що Кабінет Міністрів завершив розслідування в Міністерстві охорони здоров'я. «Всі грифи «таємно» зняті з усіх розслідувань. І на рішення Уряду будуть внесені відповідні пропозиції щодо звільнення посадовців Міністерства охорони здоров'я і, відповідно, притягнення до відповідальності посадовців Міністерства охорони здоров'я», - наголосив він.

«Це - яскравий взірець того, що якщо у нас піднімається проблема в країні, то ця проблема повинна вирішуватися», - зазначив Арсеній Яценюк. 

Він також зазначив, що технічна місія Європейського Союзу щодо лібералізації візового режиму з Україною, яка перебуває зараз в Києві,  високо оцінила дії Уряду стосовно боротьби з корупцією.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua