Канали на кшталт NewsOne є інструментом у боротьбі з українською незалежністю, – Микола Княжицький
четвер, 14 грудня 2017, 16:15

Телевізійні канали на кшталт NewsOne є інструментом у боротьбі з українською незалежністю, здобутої після Революції гідності.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Микола Княжицький.

«Діяльність каналів, які фактично є інструментом для повалення територіальної цілісності України, і нібито голосування, за підсумками якого злочинна влада Януковича та його оточення нібито отримала підтримку громадян України, є маніпуляцією, спрямованою на делегітимізацію всіх досягнень Майдану», – наголосив депутат.

«А головним досягненням Майдану є незалежність та європейський вибір, перш за все – незалежність», – додав він.

«NewsOne, з моєю точки зору, є інструментом у боротьбі з українською незалежністю, яка повноцінно була здобута лише після останнього Майдану – Революції гідності, бо ми чітко визначили, що наш шлях є небагатовекторним, а прозахідним та проєвропейським», – зазначив Микола Княжицький.

За його словами, це маленьке опитування – «лише спроба повалити вибір українців, здійснити контрреволюцію та повернути нас назад в обійми Російської імперії».

«Тому очевидно, що і держава, і політичні сили мають опиратися таким маніпуляціям. Тому рішення депутатів «Народного фронту» не брати участі в програмах цього антиукраїнського інструменту боротьби з українською незалежністю є абсолютно правильним та виваженим», – підсумував Микола Княжицький.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua