Каплін і Ко мають відповісти за причетність до антиукраїнської діяльності, - Левус (відео)
понеділок, 5 вересня 2016, 12:16

Служба безпеки України має протягом 24-х годин відкрити кримінальне провадження за зверненням групи народних депутатів "Народного фронту" щодо антиукраїнської антидержавної діяльності пропагандистів з телеканалу ІНТЕР.

Про це у коментарях журналістам заявили народні депутати Андрій Левус та Микола Княжицький.

"Ми вимагаємо негайної депортації з території України громадянина Шувалова, який фактично є ляльководом в спеціальних інформаційних операціях проти України. Також вимагаємо розслідувати причетність народних депутатів, зокрема Капліна, Добродомова, Берези (Борислава, - Ред.) до антиукраїнської діяльності "Інтера", які випливають з листування Столярової", - сказав Левус.

"Ці депутати є державними службовцями вищої категорії. Якщо вони співпрацюють з російськими агентами, відповідно, це теж має бути розслідувано і мають бути зроблені певні висновки", - наголосив він.

У той же час присутній на брифінгу народний депутат Микола Княжицький пояснив, що коли влада намагалася зупинити сепаратистські рухи в Харкові, громадянка Столярова, працюючи на телеканалі ІНТЕР, активно допомагала ополченцям.

"До неї телефонує Шувалов, надає їй всі посвідчення, а далі Столярова їде до Одеси, де провокує уже там заворушення, бере безпосередню діяльність у заходах, що призвели до загибелі людей. Якщо ми зараз не поставимо на цьому крапку, це означитиме капітуляцію України", - наголосив Княжицький.

Крім того, він звернув увагу, що у листуванні Столярової прямо сказано, що за вказівкою з Москви вона впливала на українські вибори і надавала допомогу деяким кандидатам у народні депутати, які зараз знаходяться у парламенті. 

"Таких, як Каплін та інші народні депутати, які, прикриваючись патріотичними гаслами, проводять лінію окупанта в українському парламенті. Ми вимагаємо, щоб СБУ поклала цьому край", - резюмував Княжицький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua