Капліна мають допитати у справі злочинів проти Майдану і причетності до банди Януковича, - Андрій Помазанов
середа, 8 лютого 2017, 11:08

Правоохоронні органи мають розслідувати приналежність народного депутата Сергія Капліна до банди Януковича, а також з'ясувати його участь у справі злочинів проти Майдану.

Про це заявив член фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов.

Він зазначив, що вже пройшло багато часу з моменту оприлюднення сенсаційної переписки російської пропагандистки з телеканалу "Інтер" Столярової, яка називала себе "рукою Кремля" і наголошувала, що саме завдяки їй Каплін потрапив до Верховної Ради.

Помазанов також додав, що існує прямий зв'язок Капліна з бізнес-імперією Януковича-Захарченка.

"Розслідування "Наших грошей" про структуру власності колишнього міністра внутрішніх справ і найближчого соратника Януковича Захарченка свідчить, що "112 канал" належить бізнес-імперії Захарченка. Поряд з назвою цього каналу стоїть прізвище Андрія Подщипкова", - сказав Андрій Помазанов.

У той же час він додав, що Подщипков є помічником народного депутат Капліна і є його заступником по так званій "Партії простих людей".

Андрій Помазанов наголосив, що всі ці факти мають стати предметом для розслідування Служби безпеки України.

"Крім того, Генеральна прокуратура має допитати Капліна у справі злочинів проти Майдану. Має бути встановлена ступінь причетності Капліна до злочинів колишнього міністра Захарченка, а також його підривну діяльність проти України", - заявив народний депутат.

"Янукович і його поплічники активно працюють для дестабілізації ситуації в країні, використовуючи для цього різного роду капліних. В умовах військової агресії влада має жорстко протидіяти будь-яким спробам підірвати національну безпеку країни", - резюмував Помазанов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua