Картинка з палаючою студією "Інтера" вигідна Росії, - Георгій Логвинський (відео)
вівторок, 6 вересня 2016, 11:38

У нинішній ситуації телевізійна картинка з палаючою студією каналу "Інтер" вигідна російським окупантам.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у понеділок в ефірі каналу "112 Україна".

За його словами, після того, як було оприлюднено листування колишньої журналістки каналу Столярової та інших осіб з українськими політиками, стало зрозуміло, що "хтось замовляв музику, і цим "хтось" є країна-агресор, яка веде військові дії проти України".

"До "Інтера" дуже багато претензій", - сказав депутат.

"Їхні цілі були зрозумілими і навіть розписаними: кого "мочити", коли "мочити", кого "підіймати", кого "опускати", - уточнив Георгій Логвинський.

"Фактично ми допустили під час війни, щоб агресор, який окупував Крим, частину Донбасу, дозволяє собі будувати політичну, інформаційну війну всередині системи. Так не повинно бути, так не було в жодній нормальній країні", - обурився представник "Народного фронту".

За його словами, така ситуація дійсно є ганебною, тому зрозуміло, чому громадськість поставила питання, в першу чергу, перед СБУ.

"Де реакція на інформацію, яку ми бачимо: це правдива інформація, чи ні, і якщо правдива, то де результати, де кримінальні справи і судові вироки; і чому не припиняється діяльність каналу?", - підкреслив парламентар.

Він наголосив на важливості припинення дій російських агентів впливу, які підкуповують представників інших держав для легітимізації анексії української території.

"Свобода слова – це одна з головних цінностей. І як заступник голови парламентського комітету з прав людини я можу повідомити, що ми завжди боремося за свободу слова, за права людини. І, безумовно, ці картинки не відповідають тому, що сьогодні відбувається в нашій країні. ЗМІ сьогодні працюють вільно", - зазначив представник "Народного фронту".

"Водночас кому вигідна ця історія? Кому вигідно з кількох палаючих автомобільних шин зробити вибух з нашої країні? Або ідіотам, або тим людям, які сьогодні і на саміті, і на найближчих комітетах приходитимуть і говоритимуть про те, як сьогодні в Україні пригнічуються ЗМІ", - додав депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua