Касові апарати дозволять вивести кошти з тіні, - Геннадій Кривошея (відео)
середа, 1 липня 2015, 13:55

Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (№1088).

Згідно із законом, повністю звільняються від застосування касових апаратів перша група платників податків, а також – друга і третя з обігом не більше одного мільйона гривень на рік.

За словами представника фракції «Народний фронт», члена Комітету з питань промислової політики і підприємництва Геннадія Кривошея, в процесі підготовки законопроекту до голосування у другому читанні були враховані усі пропозиції та компроміси щодо впровадження касових апаратів.

Геннадій Кривошея зазначив, що перша група платників податків, а також друга і третя групи (з обігом коштів не більше одного мільйона гривень) повністю звільняються від обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Крім того, за його словами, народні депутати вирішили відтермінувати введення касових апаратів для другої групи з обігом коштів понад один мільйон гривень до 1 січня 2016 року, тоді як  для третьої групи з обігом коштів більше одного мільйона гривень РРО будуть введені з 1 липня 2015 року. 

«Даний законопроект націлений на те, щоб вивести незаконний обіг коштів і торгівлю із тіні», - наголосив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua