Керівництво "Батьківщини" блокує повернення державі мільярдів Януковича, - Тетяна Чорновол (відео)
четвер, 18 лютого 2016, 15:18

Голова комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, який представляє фракцію "Батьківщина", відмовився розглянути на засіданні комітету законопроект №4057, який дозволить повернути до Державного бюджету вкрадені Януковичем кошти.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол на брифінгу у парламенті.

"Причиною таких дій є дружні стосунки одного з очільників цієї політичної сили з паном Медведчуком. До речі, саме ця причина призвела до того, що велика кількість людей, які пройшли Майдан, не пішла разом з "Батьківщиною" на парламентські вибори 2014 року", - повідомила Чорновол.

Вона нагадала, що в Україні заарештовано близько двох мільярдів доларів Януковича в готівці, золоті та облігаціях.

"Надзвичайно важливим є спрямувати ці кошти туди, звідки вони були вкрадені – в Державний бюджет України", - наголосила народний депутат.

Представник "Народного фронту" додала, що вказані кошти вже закладено до спецфонду фінансування армії в ухваленому наприкінці минулого року Державному бюджеті.

"Якщо зараз ми не спрямуємо їх до бюджету, це означатиме, що армія залишиться без 50 мільярдів гривень", - сказала Тетяна Чорновол.

"У неповерненні зазначених коштів державі зацікавлені їхні злочинні власники: Янукович, Арбузов, Клименко, Іванющенко – всі злочинці режиму Януковича та ті, хто зараз працює на них в Україні", - резюмувала вона.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua