Керівництво «Інтера» відмовилось надати слідчим записи з камер спостереження, - Антон Геращенко (відео)
понеділок, 5 вересня 2016, 17:18

Слідчо-оперативній групі, яка в неділю прибула до редакції телеканалу «Інтер» для розслідування підпалу приміщення, відмовили в наданні записів камер спостереження, розміщених на будівлі.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в понеділок, 5 вересня.

«В доступі було відмовлено в той час, коли існувала можливість по гарячих слідах встановити осіб, причетних до підпалу. Довелося долучати постанову слідчого, і камери було отримано лише за кілька годин, коли час уже було втрачено», - сказав він.

«Крім того, з’ясувалося, що сервери, на яких зберігалися записи, були пошкоджені, і слідчі досі намагаються отримати зображення, щоб побачити, що ж відбувалося насправді», - додав депутат.

Антон Геращенко повідомив, що слідство встановлюватиме організаторів підпалу лише після того, коли будуть ідентифіковані особи та затримані його виконавці. Він також нагадав, що в 1933 році будівлю Рейхстагу в Берліні було підпалено представниками націонал-соціалістичної партії, щоб розправитися зі своїми політичними опонентами.

«Говорити про щось можна буде лише після того, як слідство встановить усі факти», - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua