Керівництво США позитивно оцінює реформи, які проводить український Уряд, - Остап Семерак
вівторок, 14 липня 2015, 15:49

Віце-президент США Джозеф Байден високо оцінив роботу українського Уряду, урядової команди та зміни, які відбуваються в Україні.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Остап Семерак, коментуючи результати першої інвестиційної конференції Україна–США, яка відбулася у Вашингтоні.

«Це є перші позитивні сигнали, і я сподіваюся, що цей позитив почує та відчує все українське суспільство», - наголосив він.

За словами народного депутата, позитивне відношення Америки до змін, які відбуваються в Україні, підтверджуються тими рішеннями, які ухвалює американський уряд, Міжнародний валютний фонд та інші кредитори.

«Це підтверджують спільні заяви, які робляться з боку українського уряду та уряду США, і також мені імпонує в цих словам підтримка не лише курсу реформ, а й внутрішньополітичного діалогу, який існує в Україні», - сказав Остап Семерак.

«Віце-президент США наголосив, що і Прем’єр-міністр, і Президент України створили систему ефективного управління та якісної взаємодії, і мені здається, що такою заявою віце-президент США, як один з лідерів світової еліти, висловив підтримку діяльності парламентської коаліції та консолідації українських реформаторських сил, які сьогодні здійснюють урядування в Україні», - резюмував представник «Народного фронту».

Як відомо, під час виступу на бізнес-форумі Віце-президент США Джозеф Байден наголосив, що його відносини з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком вже давно перетворилися на дружбу.

"Я і Прем'єр-міністр стали друзями, і я про це говорю серйозно... Коли він (Яценюк – ред.) почав працювати на своїй посаді, він знав, що буде дуже важко попереду, але діяв дуже добре, сформував чудову партнерську співпрацю з президентом і продовжить рухатися в цьому напрямку", - цитує слова Байдена «Укрінформ».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua