Київський Палац спорту готовий приймати Чемпіонат світу з хокею-2017
вівторок, 18 квітня 2017, 16:34

Київський Палац спорту (ДП "Спортивний центр "Атлет") повністю готовий приймати змагання чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІА.

Про це під час засідання організаційного комітету з підготовки до ЧС-2017 повідомив міністр молоді та спорту, представник партії "Народний фронт" Ігор Жданов.

У засіданні під головуванням віце-прем'єр-міністра, представника партії "Народний фронт" В`ячеслава Кириленка також взяли участь президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, президент Федерації хокею Анатолій Брезвін, директор ДП "Спортивний центр "Атлет" Юрій Черненький.

Спеціально в рамках підготовки до проведення чемпіонату, з держбюджету було виділено 45 мільйонів гривень.

Частина коштів була спрямована на підготовку льодової арени, ремонт підходів та внутрішніх приміщень (сходів, роздягалень, вбиральних кімнат тощо) та освітлення льодової арени. Решта робіт щодо більш глибокої технічної реконструкції Палацу спорту будуть проведені по завершенні змагань.

"На сьогодні облаштовано льодову арену, на якій вже тренується збірна України, встановлено освітлення, підготовлено трибуни, завершують останні приготування у роздягальнях. Зважаючи на побачене мною, можемо констатувати, що всі ключові завдання оргкомітету з підготовки Палацу спорту до чемпіонату виконані. З технічної точки зору ми повністю готові", - наголосив Ігор Жданов.

Своєю чергою голова оргкомітету В`ячеслав Кириленко зазначив, що квитки на всі п`ять матчів української збірної вже давно розкуплені.

"Пряму трансляцію з Палацу спорту здійснюватиме суспільне телебачення. Переконаний, що трибуни будуть заповнені вщент, мільйони українців дивитимуться матчі по телевізору і вболіватимуть за нашу рідну хокейну збірну", - наголосив В’ячеслав Кириленко.

Сьогодні ж, 18 квітня, національна хокейна збірна України вперше вийшла на новий лід у Палаці спорту і провела відкрите тренування.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з хокею 2017 року у дивізіоні ІА пройде з 22 по 28 квітня 2017 року в Україні. Окрім господарів за перемогу в чемпіонаті змагатимуться національні збірні Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Південної Кореї. За його результатами дві команди увійдуть на наступний сезон у Вищу лігу, одна команда – опуститься у дивізіон ІВ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua