Коаліційна угода у сфері інформаційної політики виконана майже на 100%, - Вікторія Сюмар (відео)
понеділок, 1 лютого 2016, 14:58

Для повного виконання коаліційної угоди у сфері інформаційної політики залишилось ухвалити лише один законопроект - №1630, щодо посилення законодавчих гарантій професійної діяльності журналістів.

Про це заявила голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики, заступник голови депутатської фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

«Це, власне, останнє наше зобов’язання по коаліційній угоді у сфері інформаційної політики. В цьому контексті Коаліційна угода в нашій частині буде виконана на всі 100% після ухвалення цього законопроекту», - зазначила вона.

У той же час заступник голови депутатської фракції «Народний фронт» закликала керівництво Верховної Ради відновити тематичний баланс законопроектів, які розглядаються у сесійній залі.

«Я, звісно, підтримую пропозицію проводити тематичні дні у парламенті, але, оскільки у нас порядок денний формується за пропозиціями фракцій і комітетів Верховної Ради, то хотілось би бачити якісь пропорції. Сьогодні очевидний певний дисбаланс. У нас на сьогодні є ціла низка ініціатив і постанов, які вже майже рік не виносяться у сесійну залу, хоча вони підготовлені комітетом», - зазначила вона.

Зокрема, за словами Вікторії Сюмар, мова йде про законопроекти щодо доступу до публічної інформації, щодо зовнішньої реклами, а також про постанову щодо прозорості роботи Національного банку України.

«Ці питання досі не врегульовані», - додала вона.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua