Коаліція має визначитися із заповненням вакантних посад в Уряді, - Олександр Кодола (відео)
середа, 27 січня 2016, 12:09

Питання заповнення існуючих вакантних посад в Уряді та заміни міністрів, які не справляються зі своїми обов’язками, є актуальним.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола у вівторок, 26 січня,  в ефірі телеканалу "112 Україна".

Він зазначив, що Прем’єр-міністр неодноразово звертався до парламентської коаліції із закликом надати свої пропозиції щодо заповнення вакансій в Уряді, а також визначитися з міністрами, до яких є питання.

"У нас є питання до міністра енергетики щодо підписання ним сумнівних контрактів щодо постачання електроенергії до Криму, щодо забезпечення енергонезалежності нашої держави на цю зиму і тощо", - уточнив народний депутат.

"Тому питання переформатування Уряду існує, і наша команда пропонує в найкоротші терміни закрити вакансії, які є, а також замінити міністрів, які не реалізують динаміку проведення реформ, поставивши на їхнє місце компетентних людей, професіоналів, які зможуть продовжити курс реформ, початий минулого року", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua