Коаліція може працювати і без "Батьківщини" та "Самопомочі", - Андрій Помазанов (відео)
п’ятниця, 19 лютого 2016, 12:24

Попри маніпулятивні заяви про нібито розпад парламентської більшості коаліція "Європейська Україна" продовжує працювати.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у четвер в ефірі "Першого Національного".

"Сьогодні ми побачили, що коаліція існує. Всі заяви про те, що з сьогоднішнього дня нібито починається відлік часу до того моменту, коли Президент матиме конституційне право розпустити парламент, є маніпулятивними", - наголосив він.

"Де-юре зараз існує коаліція з такою самою назвою – "Європейська Україна", і сьогодні за відсутності двох фракцій – "Батьківщини" та "Самопомочі", - які більше всіх розповідають, як вони вболівають за підвищення соціальних стандартів, за європейський вибір України, ми успішно проголосували і за підвищення соціальних стандартів, і за пільговий проїзд, і за освітні законопроекти. Ми також проголосували за те, щоб закликати міжнародні організації визнати тривалу агресію з боку Росії", - додав представник "Народного фронту".

Коментуючи на прохання ведучого слова Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка про те, що принаймні одна фракція має рятувати країну, Андрій Помазанов зазначив: "Зрозуміло, що однією фракцією ми не наберемо 226 голосів, але Прем’єр вкотре наголошує на монолітності "Народного фронту" і на тому, що ми вкотре подаємо руку нашим партнерам, які зможуть пересилити свої політичні амбіцій і голосувати не заради рейтингів або наживи".

"Ми повинні голосувати єдиним механізмом заради того, аби в країні відбувалися реформи", - резюмував Андрій Помазанов.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua