Коаліція повинна бути створена не лише під обрання Прем`єр-міністра і Уряду, - Максим Бурбак (відео)
середа, 30 березня 2016, 22:05

Новостворена коаліція повинна працювати стабільно мінімум рік, поки діятиме програма Уряду. Вона не повинна створюватись лише під обрання нового Премєр-міністра і його Уряду - вважає Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак. Про це він сказав у середу в ефірі «5 каналу».

«Коаліція повинна бути створена не лише під обрання Премєр-міністра і Уряду. А це має бути та коаліція, яка буде стабільно працювати мінімум протягом року, коли буде діяти мораторій на відставку Уряду, коли коаліція бере на себе відповідальність», - відзначив Максим Бурбак.

Він зазначив, що усі члени коаліції повинні нести політичну відповідальність.

«До речі, це треба прописати в коаліційній угоді – політичну відповідальність політиків. Бо підписали (коаліційну угоду), а потім забувають. І піклуються лише рейтингом», - наголосив Голова фракції.

Максим Бурбак також підкреслив, що фракція «Народний фронт» відстоює позицію збереження в програмі дій наступного Уряду напрямки реформ, які здійснюються в Уряді Арсенія Яценюка.

«Народному фронту» важливо, щоб у програмі дій наступного Уряду були збережені засади реформ, які здійснюються в Уряді Яценюка за останні 22 місяці – щоб вони продовжились», - наголосив Голова фракції.

«Нас цікавить співпраця з міжнародними фінансовими організаціями і виконання меморандуму, який ми підписали з МВФ. Нас цікавить продовження курсу на євроінтеграцію і виконання Угоди про асоціацію з ЄС. Нам цікаве обмеження залежності України від Росії в енергетичному секторі. Нас цікавить збільшення соціальних стандартів, підвищення обороноздатності і підтримка нашої армії, продовження реформ Національної поліції та інше», – резюмував Максим Бурбак. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua